024 - 808 01 80

Arbeidsrecht advocaat nodig in Nijmegen?

Heeft u te maken met het ontslagrecht in Nijmegen?

Als advocatenkantoor arbeidsrecht weten wij ook alles over het ontslagrecht. In het ontslagrecht zijn alle regels omtrent ontslag nemen en ontslagen worden opgenomen. Waar moet je als werkgever aan denken als je personeel wilt ontslaan? Kan ik als werknemer eigenlijk zomaar ontslagen worden? Werknemers zijn erg goed beschermd door de wet en het is voor hen redelijk makkelijk om ontslag te nemen. Werkgevers daarentegen krijgen te maken met veel regels als zij personeel willen ontslaan.

In 2015 is het ontslagrecht gewijzigd. Werkgevers waren voor 2015 bijvoorbeeld niet verplicht aan te geven dat een tijdelijk contract niet werd verlengd. Nu moeten werkgevers hun personeel een maand van te voren inlichten als het tijdelijke contract niet wordt verlengd. Daarnaast mag er bijvoorbeeld in een tijdelijk contract van een periode van 6 maanden of minder geen proeftijd meer worden opgenomen.

Ontslag advocaat Nijmegen

Door de jarenlange ervaring met kwesties rondom ontslag kan De vakman zich terecht dé ontslagspecialist in Nijmegen en omstreken noemen. Wij adviseren u over alle zaken omtrent ontslag. Wilt u uw werknemer ontslaan, maar weet u niet of u daarvoor een geldige reden heeft? Wij helpen u graag bij alle soorten ontslag, van ontslag op staande voet tot ontslag bij faillissement. Onze arbeidsrecht advocaten staan voor u klaar.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lidmaatschap van beroepverenigingen
  • Professionele hulp bij alle aspecten van het arbeidsrecht
  • Korte lijnen en voortvarende behandeling

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Ontslag en vergoeding
• Juridische hulp bij contracten
• Rechtshulp bij ziekte
• Schorsing/non-actiefstelling
• Arbeidsconflicten

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord.

Hoofdvestiging