024 - 808 01 80

Arbeidsrecht advocaat nodig in Nijmegen?

Arbeidsconflict op het werk in Nijmegen

Een conflict op het werk is erg vervelend, of u nu werkgever of werknemer bent. Het is belangrijk om hier tijdig op in te springen, vooral als u zich bedenkt dat één op de vier mensen zich ziek meldt wegens een arbeidsconflict. Een conflict met uw werkgever kan daarnaast verregaande gevolgen hebben als deze escaleert. Wees dit dus voor.

Voorkom dat het conflict escaleert

Om escalatie te voorkomen moeten conflicten niet worden vermeden, maar worden uitgesproken. Een arbeidsconflict kan namelijk erg nuttig zijn en een verhelderende werking hebben. Als deze op een juiste manier wordt uitgesproken brengt dit niet alleen opluchting bij beide partijen, maar vaak ook een betere verstandhouding en wellicht een oplossing voor het probleem. Op die manier kan een probleem dus worden omgezet in een kans.

Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict op uw werk? Dan is het belangrijk dit conflict zo goed mogelijk op te lossen zodat beide partijen weer op de juiste manier kunnen samenwerken. Bij een dergelijke situatie kan een arbeidsrecht advocaat uitkomst bieden. Woont of werkt u in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen? Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lidmaatschap van beroepverenigingen
  • Professionele hulp bij alle aspecten van het arbeidsrecht
  • Korte lijnen en voortvarende behandeling

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Ontslag en vergoeding
• Juridische hulp bij contracten
• Rechtshulp bij ziekte
• Schorsing/non-actiefstelling
• Arbeidsconflicten

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord.

Hoofdvestiging