024 - 808 01 80

Arbeidsrecht advocaat nodig in Nijmegen?

Onterecht ontslag aanvechten in Nijmegen

Wordt u ontslagen? U hoeft uw ontslag niet zomaar te accepteren. De reden voor uw ontslag kan ongegrond zijn. Mocht u er samen met uw werkgever niet uitkomen, dan zal uw werkgever een ontslagvergunning aanvragen bij het UWV. De werkgever vraagt als het ware toestemming aan het UWV om u te ontslaan. Uw werkgever zal moeten onderbouwen waarom hij of zij u wil ontslaan en moet ook aantonen dat er voldoende maatregelen zijn genomen om ontslag te voorkomen.

Als werknemer moet u alert zijn. U heeft maar twee weken om te reageren op de aanvraag van een ontslagvergunning van uw werkgever. Het UWV zal uiteindelijk beslissen of uw werkgever de ontslagvergunning krijgt en mag ontslaan. Bij De vakman kunnen wij u helpen de juiste stappen te ondernemen om onterecht ontslag te voorkomen.

Ontslag op staande voet aanvechten

Bent u op staande voet ontslagen in Nijmegen of omstreken en bent u het niet eens met uw ontslag? Bij ontslag op staande voet is het nog belangrijker tijdelijk in actie te komen. Uw bezwaar tegen ontslag op staande voet moet via de kantonrechter ingediend worden.

Let op: onderteken niet zomaar documenten. De kans bestaat dat u daarmee uw recht op ontslagvergoeding verspilt of dat u uw ontslag op staande voet niet kunt aanvechten. Schakel een arbeidsrecht advocaat van De vakman in Nijmegen in om u te voorzien van advies.

Waarom kiest u voor ons?

  • Lidmaatschap van beroepverenigingen
  • Professionele hulp bij alle aspecten van het arbeidsrecht
  • Korte lijnen en voortvarende behandeling

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

• Ontslag en vergoeding
• Juridische hulp bij contracten
• Rechtshulp bij ziekte
• Schorsing/non-actiefstelling
• Arbeidsconflicten

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord.

Hoofdvestiging